Croissanterie Le Petit Français

Croissanterie Le Petit Français is sinds 1985 gevestigd aan de Kerkstraat in Huizen. In februari 2013 is de zaak overgenomen door Andy Mok en Joanne Man.

Le Petit Français:The taste of France in Huizen...
Geniet van een stukje Frankrijk gecombineerd met de persoonlijke en gastvrije bediening! U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een heerlijk kopje koffie of voor een tussendoortje. U kunt uw broodjes ook afhalen bij ons meeneemgedeelte om er daarna waar dan ook van te genieten. Onze producten worden de hele dag door afgebakken zodat u verzekerd bent van een vers broodje. Daarom kunt u bij ons op elke moment genieten van heerlijke Franse broodjes!

De lunchroom bestaat uit  11 tafels, waaronder een leestafel. Hierop ligt een leesmap en drie verschillende kranten. (Telegraaf, A.D. en De Gooi en Eemlander) Kortom: voor ieder wat wils.

Wereldberoemd in 't Gooi!                                                                                                           

De salades die wij verkopen, worden door onszelf, dagelijks en volgens eigen recept bereid. Het broodje krabsalade, bijvoorbeeld, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een topper en is daardoor ons meest verkochte belegde broodje geworden. De broodjes kunnen zowel belegd als onbelegd worden afgehaald, ook kunt u de broodjes voorgebakken meenemen zodat u deze zelf thuis kunt afbakken. Het assortiment brood is zeer uitgebreid en gaat van stokbrood tot croissant tot pistolet tot boule de campagne, ciabbatta's, notenbrood, speltbrood enz, enz.. Van wit tot bruin tot meergranen tot waldcorn tot.. Eigenlijk teveel om op te noemen. Wij wisselen ons brood assortiment geregeld om U als klant nieuwe soorten brood te laten proeven.

Broodjes bezorgen? Makkelijk,Vers en altijd op tijd!                                                                                    

Wij bezorgen uw lunch tot aan de deur. Voor belegde broodjes, lunchpakketten, vergaderlunches en creatieve lunch- en/of borreloplossingen.  snel en makkelijk te bestellen online, telefonisch, via de mail of fax.


 

 
Croissanterie Le Petit Français ©2013 | Alle rechten voorbehouden